Download Gratis Aplikasi HP Handphone java symbian smart phone, pda tanpa registrasi, 100% gratis. Aplikasi Handphone. download gratis aplikasi hp mulai dari java, symbian (.jar, .sis, theme hp) dll. download gratis aplikasi hp ada game game hape terbaru .jar java .sis .exe : -antivirus -jamesbond quantum of solace -madagascar 2 -kamus indonesia inggris -pdf reader -aplikasi islami dan masih banyak lagi dijamin gratis ADA PULSA GRATIS JUGA LHO

Custom Search

Followers


WARNING : ALMOST ALL CONTENT IN THIS BLOG IS ILLEGAL AND WE ARE NOT RESPONSIBLE TO THAT. THIS BLOG IS MADE TO MAKE THE USER FEEL EASY TO FIND OUT THE APPLICATIONS THAT IS SUITABLE WITH THEIR MOBILE PHONE.

THE SOURCE IS VERY VARIETY FROM MANY OF SOURCES SUPPLIERS.THANKS TO ALL ALL OF THEM.

WE SUGGEST YOU TO BUY ORIGINAL CONTENT FROM ORIGINAL WEBSITE.

Friday, March 13, 2009

Kamus Arab English Indonesia

Dictionary for MIDs 2.5.0 English Arabic freedict adalah aplikasi opensource j2me untuk handphone yang mendukung java.

Aplikasi ini tidak membutuhkan installasi arabic text oleh karena itu handphone pada umunya langsung bisa menggunakan softwarenya ini.

Highlights of DictionaryForMIDs include (implemented in version 3):

  • Plenty of functions and numerous customization options.
  • Sophisticated search features that also allow to find phrases and use of various wildcard characters.
  • Language-specific search features, that allow to find words with similar writing or pronounciation.
  • Very short search time for translation thanks to elaborated index structures.
  • Localization of the user interface to many languages.

  • Bitmap font support for devices that do not provide the fonts for a language. E.g. Japanese letters are displayed on non-Japanese cell phone / PDA.
  • Runs on a huge variety of cell phones and PDAs and also on PCs.
  • Open source project and as such free SW.


Ini adalah kamus satu arah, Inggris ke Arab dan hasil terjemahan berupa teks arab tanpa harokat (gundul).

Screenshoot:

dsc00144.jpg dsc00145.jpgdsc00146.jpg

Copyright notice:
Copyright (C) 2005 Gert Nuber, contact via http://dictionarymid.sourceforge.net





download


5 comment:

Sonic said...

Makasih, berguna banget

jalu said...

aku kira ini manfaat banget sbb,sangat sulit cari aplikasi kayak gini.entah aku gak tau jalanya to memang jarang ada yang upload

mitrasejahtera said...

thanks sob....
aku coba download....mudah2an berguna utk banyak orang.....sangat membantu

Anonymous said...

nama aku vitra aku tinggal diaceh makasih ya blog ini sangat membantuku untuk mencari applikasi hp seperti al quran. no hp 085658593539

Anonymous said...

kenapa di hape saya tulisan arabic ndak keluar?saya pake java

Post a Comment

SILAKAN BERIKAN KOMENTAR KALIAN DISINI UNTUK MENDAPATKAN KESEMPATAN MEMENANGKAN PULSA GRATIS senilai 25 RIBU RUPIAH

There was an error in this gadget
SUBSCRIBE VIA RSS FEED FOR FREE AND FASTER LOADING

Enter your email address here:

Delivered by FeedBurner

compie

Custom Search
Design by gud kimchi-cı | MoneyGenerator by Newest Gossip | REQUEST APLIKASI HAPE KAMU DISINI